• 0573 - 462 883
  • info@jewinkeltje.nl

Hoe werkt het

U huurt voor een bepaalde periode 1 of meerdere stellingkasten. Er is keuze uit een stelling met 4 planken (100 cm breed en 50 cm diep) of een zelfde stelling bestaande uit 3 planken en een hanggedeelte (roede) voor kleding.

De huurprijs voor 1 week bedraagt 25 euro en voor elke daaropvolgende week wordt 20 euro berekend. Onze prijzen zijn inclusief 21% BTW. U ontvangt bij het huren van een of meerdere kasten een huurcontract en barcodes (stickers) om uw artikelen te prijzen. Via deze weg kunnen wij alle artikelen koppelen aan de huurder van de kast, en kunnen wij gemakkelijk in kaart brengen wat de opbrengsten van uw kast(en) zijn.

U richt zelf de stellingkast in. Zodoende kunt u zelf de uitstraling en daarmee het verkoopsucces van uw kast bepalen. Zorg er voor dat de kast overzichtelijk en niet te vol is, op deze manier behaalt u het beste resultaat. Nadat u de kast heeft ingericht, verzorgen wij de verkoop van uw artikelen. U haalt, voor winkel sluitingstijd van de laatste dag van uw huurperiode, de niet-verkochte artikelen op. Elke maandag wordt de volledige opbrengst van de week ervoor naar uw rekening overgemaakt!

 

De spelregels

– De verkoper verklaart dat de aangeboden goederen zijn of haar eigendom zijn.

– Als een verkoper verboden of ongepaste artikelen te koop aanbiedt en schade veroorzaakt aan de winkel en/of personen, is de verkoper volledig aansprakelijk en verplicht om de schade aan Je Winkeltje en/of derden te vergoeden.
– Ontploffingsgevaarlijke artikelen, brandbare artikelen, sex artikelen, levensmiddelen, artikelen die door klanten van Je Winkeltje en/of door Je Winkeltje als aanstootgevend kunnen worden ervaren en artikelen die auteurrechtelijk beschermd zijn, worden niet geaccepteerd voor verkoop.
– Artikelen die u aanbiedt, dient u zelf te verzekeren. Je winkeltje stelt zich niet aansprakelijk voor uw artikelen als het gaat om zoekraken, beschadiging, diefstal of brand.
– De huurperiode van een kast kan elke gewenste dag ingaan. De goederen moeten aanwezig zijn op de eerste dag van de huurperiode. De huurder meldt zich bij de kassa met een ondertekend huurcontract en zal de huurprijs betalen. De huurprijs zal dus voor aanvang van de huurperiode betaald moeten zijn. Oplevering van de kast zal plaatsvinden op de laatste dag van de huurperiode. Indien de kast niet leeggeruimd wordt zal Je Winkeltje de kast leeghalen en hiervoor zal 10 euro van opbrengst van de verkoper worden afgetrokken, of als extra kosten worden toegevoegd.
– Onder bepaalde voorwaarden kunt u aan het einde van de huurperiode niet-verkochte artikelen afstaan aan Je Winkeltje.
– Je Winkeltje behoudt het recht om goederen te promoten door ze op een prominente plaats te zetten of te fotograferen voor de website/Facebook/Twitter.
– Eventuele mankementen aan artikelen of het ontbreken van onderdelen dient de verkoper altijd te melden.
– De kast moet door de huurder zelf worden ingericht. De artikelen moeten binnen de kast blijven. Er mogen zonder toestemming geen goederen op de gang of in een andere kast worden geplaatst.
– Je Winkeltje stelt kleerhangers (ook voor baby/kinderkleding) beschikbaar om kleding op hangen. Deze kleerhangers blijven eigendom van Je Winkeltje. Daarnaast krijgt u bij de kassa speciale prijskaartjes voor kleding welke voorzien zijn van een sluitring. Hierdoor kunt u de prijskaartjes eenvoudig bevestigen.
– Gedurende de huurperiode kan de huurder zelf de kast aanvullen danwel prijzen wijzigen. Een prijs wijzigen kan uitsluitend met een nieuwe, originele Je Winkeltje prijskaart/barcode. Een onduidelijke of doorgestreepte prijs is niet geldig en hierdoor kan het artikel niet worden verkocht. Verlenging van de huurperiode is mogelijk uitsluitend wanneer de kast nog vrij is en dient tenminste 1 dag voor het einde van de periode te worden gemeld.
– Artikelen zonder prijskaart* kunnen niet worden verkocht. Je Winkeltje zal er alles aan doen om de eigenaar van de niet geprijsde artikelen te vinden. Deze artikelen zullen worden opgeslagen gedurende een aantal weken en zullen vervolgens eigendom worden van Je Winkeltje.
– Betaling van de opbrengst zal plaatsvinden op de eerste maandag na het beëindigen van de huurperiode, danwel elke maandag gedurende de huurperiode indien deze langer dan 1 week is. Dit gebeurd via een overboeking op het vooraf opgegeven rekeningnummer.
– Indien Je Winkeltje onverwachts moet sluiten i.v.m. persoonlijke omstandigheden dan wordt de daghuurprijs vergoed aan de huurder.
– Je Winkeltje heeft het recht het huurcontract te ontbinden zonder opgaaf van redenen. Restitutie van de huursom van de resterende dagen zal plaatsvinden. Je Winkeltje mag artikelen weigeren indien deze storend zijn voor de directe omgeving.

* prijskaart: dit is een sticker met daarop een barcode. Deze barcode is het unieke klantnummer van de huurder.

Tips voor optimale verkoopresultaten

Een nette verzorgde kast zal veel invloed hebben op de verkoop van uw artikelen. Zorg dus dat alles netjes is en blijft. Uiteindelijk hoeven niet alle artikelen gelijk de eerste dag in de winkel..

– Zorg dat uw 2dehands artikelen netjes en compleet zijn, kleding en schoeisel mag niet verjaard zijn.
– Zorg dat u de artikelen naar waarde prijst, of een goede prijs/kwaliteit verhouding.
– Presenteer de artikelen op een aantrekkelijke manier, zorg daarbij dat de stelling niet te vol is. U kunt tijdens de huurperiode artikelen toevoegen danwel prijzen wijzigen.
– Om je stelling te promoten kun je een foto van je stelling plaatsen op je Facebookpagina, met een verwijzing naar Je Winkeltje.
– Wanneer u een webshop heeft, denk aan visitekaartjes in de stellingkast!